FAQ

UNDE ESTE LOCALIZAT WEGLOO?

Wegloo se afla in Romania, pe valea Prahovei, in statiunea Azuga, fiind inconjurat de Muntii Bucegi si de Muntii Baiului. Este vizavi de partia de ski Sorica si de telegondola.

CUM AJUNG ACOLO?

Wegloo se afla la 2 ore de mers cu masina de Aeroportul International Henri Coanda si la numai 45 de minute distanta de mers cu masina de Brasov. Pentru a ajunge la destinatie trebuie sa mergi pe DN1 catre Azuga, sa intri in oras si sa urmaresti indicatiile turistice ce duc catre Hotel Pin.
Cu trenul, cea mai apropiata statie este Azuga. Wegloo se afla la 5 minute de mers cu masina fata de gara. La cerere si in functie de disponibilitate va putem chema un taxi sau putem chiar sa va luam de la gara.

EXISTA PARCARE?

Da. Exista parcare, aceasta fiind gratuita clientilor.

CAT DE ACCESIBIL ESTE WEGLOO?

Wegloo este situat in mijlocul naturii, intr-un loc optim, fiind usor accesibil atat cu masina, cat si pe jos.

EXISTA TOALETA?

Wegloo dispune de o toaleta complet utilata situata in interior. Toaleta este dotata cu dus, WC, chiuveta, prosoape si phoen.

CUM SE INCALZESTE WEGLOO?

Wegloo are propria lui soba si calorifere. Temperatura in interior pe timpul iernii este de aproximativ 20 de grade.

POT COMANDA MANCARE?

Cand rezervati un sejur la Wegloo, acesta vine impreuna cu mic dejun. Pentru restul meselor, exista diverse restaurante in zona si va putem recomanda cand sositi.

ESTE PERMIS ACCESUL ANIMALELOR?

Da, puteti sa veniti impreuna cu prietenul patruped! Se achita o taxa suplimentara.

EXISTA CONEXIUNE WI-FI IN WEGLOO?

Igloo-ul dvs personal este echipat atat cu conexiune Wi-Fi, cat si cu un televizor cu acces la Netflix. Fie ca doriti sa ascultati muzica, sa cititi stirile pe internet sau sa stati in pat si sa vizionati filme, totul este posibil pentru a va oferi o bine meritata pauza de la viata cotidiana.

CUM POT FACE O REZERVARE?

Apasa pe butonul de „Rezerva”, selecteaza perioada cand doriti sa rezervati si va vom contacta noi. Mentionam faptul ca trebuie sa platiti un avans pentru a face o rezervare ferma.

CE SE INTAMPLA IN CAZUL IN CARE VREMEA ESTE REA?

Ne dorim ca sejurul dvs la Wegloo sa fie o experienta de neuitat. Prin urmare, in situatia in care conditiile meteo nu sunt prielnice ne rezervam dreptul de a anula rezervarea pentru perioada respectiva. La cererea dvs., rezervarea va fi reprogramata la o data ulterioara sau anulata, situatie in care vi se vor returna banii achitati drept avans. Doar Wegloo poate anula rezervarea din aceste motive, pentru clienti se aplica politica de anulare.

POT SA ANULEZ ACTIVITATILE REZERVATE?

Da, puteti anula gratuit cu pana la 15 zile inainte de ziua check-in-ului. Daca anulati cu mai putin de 15 zile inainte de ziua check-in-ului, avansul nu va fi returnat.

UNDE SE AFLA PARTIILE DE SKI?

Partia de ski Sorica si telegondola se afla vizavi de Wegloo. Partia de ski Cazacu se afla la o distanta de 5 minute de mers pe jos fata de Wegloo.

POT VENI IMPREUNA CU COPIII?

Bineinteles. Wegloo are un pat king size ce poate acomoda o familie cu un copil. Insa, daca doriti ca cel mic sa aiba propriul pat, putem adauga un pat suplimentar contra cost.