CONCEPTUL

Un bun venit calduros!

Dupa ce am locuit aproape 4 ani in strainatate si dupa ce am vizitat peste 50 de tari, ceea ce imi doresc sa descopar cand vizitez un loc nou este mai mult decat bine cunoscutele locuri turistice, imi doresc sa am parte de o experienta noua si diferita.

Impreuna cu intreaga echipa de la Wegloo, credem in ideea de a explora mai departe de statusul quo, in a gandi diferit, in a trai viata ca o aventura, in a te bucura de fiecare clipa. Credem in a trai in prezent, in a trai liber, fara prejudecati.

Prin urmare, Wegloo este mai mult decat un nou tip de unitate de cazare. Wegloo este o experienta unica!

Larisa,
Founder

CONCEPTUL

Conceptul de glamping a reinventat campingul traditional, prin faptul ca ne permite reconectarea cu natura fara a ne priva de lucrurile esentiale vietii de zi cu zi. Posibilitatea de a dormi sub stele nu a fost niciodata atat de atragatoare cum este la Wegloo, unde regula suprema este armonia intre comfort si relaxare in mijlocul naturii.

Unic in Romania, Wegloo este un dom geodezic, creat sa ofere comfort si intimitate. Wegloo duce conceptul de glamping la urmatorul nivel si ne permite sa descoperim o noua experienta unde natura este luxul suprem.

Experienta ta de glamping are loc in judetul Prahova, direct sub cerul albastru, intr-o zona la marginea padurii, inconjurata de munti.

Fie ca iti doresti o escapada romantica sau o mini vacanta departe de treburile cotidiene, Wegloo iti ofera posibilitatea de a te bucura de serenitate si de a te relaxa. Este ideal atat pentru cupluri, familii cu copii, cat si pentru oamenii care au nevoie de timp cu ei insisi pentru a se reconecta la energia naturii sau pentru a medita.

Vino la Wegloo si descopera frumusetea muntilor din interioul propriului tau igloo. Nu trebuie decat sa te relaxezi si sa te bucuri de privelistea feerica!

P.S. Nu uita sa privesti catre stele si sa observi cum stralucesc pentru tine!