Activitati

Fie ca este vara sau iarna, exista o varietate de activitati pe care le poti face pe parcursul sejurului tau la Wegloo!

In timpul verii, poti face drumetii pe munte, poti merge cu parapanta sau poti face mountain biking, ceea ce iti da oportunitatea sa explorezi cele mai bune trasee montane din Romania.

In timpul iernii, daca vrei putina adrenalina, poti schia sau poti face snowboarding. Partia de ski te asteapta peste drum!

Daca vrei sa te bucuri de frumusetea naturii, iti recomandam sa faci un traseu off-road cu ATV-ul catre unele dintre cele mai faimoase resedinte comuniste ale Romaniei sau catre Cabana Susai din Predeal.

Pentru un program de vizitat mai amplu, poti merge in Brasov. Aici poti vizita diverse obiective turistice, poti incerca mancarea locala intr-un restaurant pitoresc sau pur si simplu te poti plimba pe stradute pentru a observa arhitectura medievala impresionanta si peisajul montan. De asemena poti merge la Paradisul Acvatic sau la Aventura Park.

Daca vrei sa te bucuri de o adevarata pauza de la viata cotidiana, iti recomandam activitati precum plimbari in padure, cititul de carti, meditatia sau pur si simplu sa te relaxezi vizionand filme pe Netflix.

Vrei sa vii si cu copiii? Pentru ei am pregatit un spatiu de joaca amenajat in exterior (disponibil vara).

Daca sunteti interesati de activitatile mentionate mai sus, va rugam sa ne anuntati in momentul rezervarii sejurului. Aceste activitati presupun costuri suplimentare, iar disponibilitatea lor trebuie verificata in prealabil.